Friday, October 29, 2010

Hvordan man kan gendanne slettede billeder fra Sony digital kamera


I dagens digitale revolution Sony har oprettet en benchmark for sine konkurrenter. Sony, kendt over hele verden i forbindelse med elektronik fremstilles så mange produkter, der spænder fra tv til laptop, walkman til videokameraer, DLXR at cybershot osv. Først nogensinde digitalt kamera blev lanceret af Sony i 1986, og siden da en bred vifte af digitale kameraer Der er iværksat. Sonys digitale kameraer har absolut udspillet til de andre mærker i form af billedkvalitet, priser og tillid. Uanset om det er elevens faglige fotograf, alle begunstiger Sony som deres første valg. Men SD-kort, der anvendes i digitale kamera er tilbøjelige til at få ødelagt meget let enten ved virus angreb, korruption eller anden grund. Denne korruption kan sætte dig i katastrofal situation, hvis den opbevares digitale fotos er dyrebar for dig. Korrekt backup af disse fotos er en oplagt løsning til at genoprette disse billeder. Men i tilfælde af manglende backup kun Sony Kamera Recovery kan genvinde tabte eller slettede billeder.

At være en stor fan af Sony-produkter, i sidste uge, mens overførslen af fotos fra Sony digital kamera til min computer, stødte strømsvigt situation og mistede alle mine dyrebare digitale fotos. Da havde ingen backup, besluttede at finde en løsning fra internettet og endelig fik en opsving værktøj i form af Sony kamera Recovery Software. Efter at være blevet udført en så simpel opsving trin jeg var i stand til at komme tilbage mine billeder igen.

Denne type kamera opsving nytte kan findes meget nemt på internettet. Bare gå via internettet og finde en passende en kompatibel med kamera. Efter at være blevet hentet og installeret på systemet, og udfør nyttiggørelse skridt og komme tilbage slettede billeder på bare ingen tid. Vær sikre, at din valgte kamera opsving værktøj er kun læsbar én og deosn't ændre det oprindelige indhold.

Stellar Phoenix Photo Recovery Software er et perfekt værktøj til at genvinde tabte billeder fra et digitalt kamera, herunder Sony, Canon, Nikon, Kodak osv. Det kan gendanne de slettede billeder, lydbånd og videoer af alle formater, herunder JPEG, Exif, RAW, GIF, JPG , BMP, PGM, WAV, MP3, M4P, WMA, RM, AIFF, RPS, MIDI, AVI, MPEG, MOV, MP4, 3GP, ASF, WMV fra alle lagringsmedier i næsten alle forhold. Desuden er det read only software og tilgængelig til både Windows og Mac operativsystemer.

No comments:

Post a Comment